https://hoeveverweij.nl/

Geiten Yoga

De Geiten zijn er klaar voor, jij ook?

zie onderaan de pagina voor meer informatie

Kerst Deal!

Op zoek naar iets leuks en anders om te doen deze feestdagen? Doe tussen nu en 15 januari mee met geitenyoga en ontvang gluhwein en warme chocolademelk voorafgaand aan de les! De les wordt gehouden in de stal met feestelijke decoraties en warmtelampen! Ideaal voor groepsuitjes met collega’s, familie en vrienden! Neem contact met ons op voor de planningsmogelijkheden!

Vanaf nu te boeken

Schrijf je nu in voor een Yoga sessie met onze geiten in de geitenwei (of in de stal bij slecht weer). We geven een basis yoga flow die toegankelijk is voor iedereen. Het is bewezen dat bij dieren zijn het stofje oxytocine produceert, ook wel het ‘knuffel hormoon’ genoemd. Dit helpt lichaam en geest extra te ontspannen. Daarnaast zijn geiten van nature heel erg sociaal, nieuwsgierig en speels – gegarandeerd dat er eentje bij loopt die je laat lachen! Yoga is een goede manier om te ontspannen en stress te reduceren.

Wat kun je verwachten?

De sessies vinden plaats in de geiten wei waar verschillende baby geitjes en volwassen geiten al staan te wachten op je. Zodra je een mat gevonden hebt beginnen we met een warming up, gevolgd door meerdere poses om je bloed te laten stromen. Ter afsluiting zullen we nog een cooling down doen – dit alles terwijl de geiten rond, onder of zelf bovenop je zullen lopen. De totale sessie duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de medewerking van de geiten natuurlijk.

De Yoga sessie is ontwikkeld door een Amerikaanse yoga lerares met ruime geiten yoga ervaring. Samen met haar hebben we er voor gezorgd dat de sessies voor iedereen toegankelijk zijn, of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit van yoga gehoord hebt. De poses die we tijdens de flow doen kunnen makkelijk aangepast worden afhankelijk van het niveau van de deelnemer zodat iedereen zich comfortabel voelt. Het belangrijkste van geiten yoga blijft plezier hebben en ontspannen!

Meer informatie kun je onderaan deze pagina vinden

Reserveer nu je Geiten Yoga plek voor slechts €30 p.p.


Nu tijdelijk te boeken via Social Deal

Voor privé groepssessies neem contact op met peter@hoeveverweij.nl

Veelgestelde vragen

Wat voor kleding moet ik dragen?

Geiten zijn onvoorspelbaar wat veel extra plezier met zich meebrengt, maar het kan daardoor ook rommelig worden. We raden je aan kleding aan te doen waarvan je het niet erg vindt als ze vies worden. Geiten hebben kleine en soms scherpe hoefjes dus een lange broek en shirt met lange mouwen zijn zeker een aanrader.

Moet ik mijn eigen yoga mat meenemen?

Wij zorgen ervoor dat er yoga matjes zijn voor iedereen. Je mag natuurlijk je eigen mat meenemen maar houdt er rekening mee dat de geiten niet erg kieskeurig zijn waar ze hun ontlasting loslaten.

Welke taal wordt gesproken?

De sessies worden in principe in het Engels gegeven. Aan het begin van de sessie vragen of er mensen zijn die geen Engels spreken – in dat geval zullen we het in beide talen doen (of alleen Nederlands als niemand Engels spreekt)

Hoe laat moet ik er zijn?

We raden aan dat je 15 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig bent. Je kunt dan genieten van een kopje koffie of thee en de instructeurs leren kennen. Je mag natuurlijk altijd een waterfles meenemen voor tijdens de sessie maar het kan zo maar zijn dat een geit ermee aan de haal gaat.

Waar kan ik parkeren?

We hebben parkeergelegenheid tegenover de ingang van ons erf. Type het adres “Oeyenbos 2a, Knegsel” in en je ziet ons parkeerbord tegenover de ingang van het parkeerterrein staan.

Wat gebeurd er bij slecht weer?

We bekijken uiterlijk 24 uur voor een sessie of het door kan gaan. Dit is afhankelijk van het weer, de geiten en de groepsgrootte. Mochten we een sessie moeten verzetten dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kan ik mijn reservering veranderen?

Ja, je kunt je social deal reservering veranderen via hun boekingssysteem. Als je rechtstreeks geboekt hebt, neem dan even contact met ons op.

Heb je nog steeds vragen, neem contact met ons op