https://hoeveverweij.nl/

Teambuilding & Bedrijfsuitjes

Teambuilding – versterk je team met paarden en boerderijactiviteiten

Paarden zijn een goede afspiegeling van je emoties, ze zullen nooit liegen of bedriegen. Door de dieren een plek in je groep te geven zul je meer leren over de samenstelling van je team. Op deze wijze leer je meer over jezelf, je leider en je collega’s met als resultaat een sterker team.

Terug naar de basis met teambuilding

Door samen te werken tijdens de teambuilding met dieren kun je veel leren over hoe je als groep met uitdagingen omgaat. Een dier doet niet altijd wat van hem gevraagd wordt en zullen intuïtief reageren op situaties. Door met deze intuïtie om te leren gaan proberen we mensen en hun teams terug te brengen naar de basis van omgaan met een groep mensen – vertrouwen en effectieve communicatie. Creatieve oplossingen zoeken komt gedurende elke activiteit bij teambuilding aan bod.

Gezellige teambuildings

We hopen dat iedereen iets leert tijdens onze programma’s maar voorop staat natuurlijk plezier. Door interactief om te gaan met alle dieren op de boerderij proberen we angsten weg te nemen, mensen iets bij te brengen over het dagelijks leven op een boerderij en bovenal iedereen een ervaring rijker te maken.

Persoonlijk programma

Geen team is hetzelfde dus bespreken we graag met jullie hoe het programma er uit komt te zien. Ook horen we graag of iemand allergieën heeft or angst heeft voor bepaalde dieren zodat we hier rekening mee kunnen houden. De programma’s zijn allemaal op basis van een dagdeel (ochtend of middag) en uit te breiden met een lunch of barbecue. De vanaf prijzen zijn gebaseerd op een minimaal en maximaal aantal deelnemers. Afwijkingen hierop zijn bespreekbaar.

Interesse in een team event?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. We werken graag samen met je om een gepast programma samen te stellen met de focus op uw team.

Onze Partners